Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Seguridade e Hixiene nos Laboratorios
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2013_14
Materia Seguridade e Hixiene nos Laboratorios Código O01M032V01111
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
3 OP 1 1c
Lingua de impartición
Prerrequisitos
Coordinador/a
Rodríguez Rajo, Fco. Javier
Correo-e javirajo@uvigo.es
Profesorado
Escuredo Pérez, Olga
Rodríguez Rajo, Fco. Javier
Web
Descrición xeral
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000