Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Bioclimatoloxía
   Competencias de materia
Resultados previstos na materia Tipoloxía Resultados de Formación e Aprendizaxe
(*)Coñecer os *parámetros do clima que resultan determinantes para a vida de *lascomunidades *vegetales en xeral e dos cultivos e plantas de interese económico *enparticular
saber
saber facer
A2
A4
A6
B1
B2
(*)Coñecer os *parámetros do clima que resultan determinantes para a vida de *lasespecies animais en xeral e en particular, os que determinan o rendemento de *lasexplotaciones *ganaderas.
saber
saber facer
A2
A4
A6
B1
B2
(*)Identificar os *parámetros do clima que actúan como factores críticos para o rendemento ou a calidade das colleitas
saber
saber facer
A2
A4
A6
B1
B2
(*)Identificar os *periodos críticos que poden condicionar o rendemento ou *lacalidad dunha determinada colleita nunha campaña *agrícola determinada.
saber
saber facer
A2
A4
A6
B1
B2
(*)Coñecer os *parámetros do clima que resultan determinantes para o *confortclimático das persoas e animais e a súa contribución relativa
saber
saber facer
A6
B1
(*)Valorar o cambio *climático e os seus *implicaciones para os *ecosistemas naturais,as actividades produtivas e o benestar e a saúde das comunidades humanas
saber
Saber estar / ser
A4
B1
B6
(*)Capacidade para desenvolver un traballo de investigación no campo do cambio *climatico e para inferir os seus *eventuales *repercusiones para procesos produtivos específicos a partir de series de datos *climáticos reais
saber
saber facer
Saber estar / ser
A2
A4
B1
B6
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000