Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Xestión de Organismos Certificadores de Produtos Alimentarios
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2013_14
Materia Xestión de Organismos Certificadores de Produtos Alimentarios Código O01M032V01104
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
3 OP 1 1c
Lingua de impartición
Prerrequisitos
Coordinador/a
Seijo Coello, María del Carmen
Correo-e mcoello@uvigo.es
Profesorado
Escuredo Pérez, Olga
Seijo Coello, María del Carmen
Web
Descrición xeral
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000