Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia y Tecnología Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Asignaturas
  Gestión de Organismos Certificadores de Productos Alimentarios
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2013_14
Asignatura Xestión de Organismos Certificadores de Produtos Alimentarios Código O01M032V01104
Titulacion
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
Descriptores Cr.totales Carácter Curso Cuatrimestre
3 OP 1 1c
Lengua Impartición
Prerrequisitos
Coordinador/a
Seijo Coello, María del Carmen
Correo-e mcoello@uvigo.es
Profesorado
Escuredo Pérez, Olga
Seijo Coello, María del Carmen
Web
Descripción general
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000