Guia docente 2019_20
Facultad de Ciencias
Grado en Ingeniería Agraria
 Asignaturas
  Prevención de riesgos laborales
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2019_20
Asignatura Prevención de riscos laborais Código O01G281V01923
Titulacion
Grao en Enxeñaría Agraria
Descriptores Cr.totales Carácter Curso Cuatrimestre
6 OP 3 2c
Lengua Impartición
Castelán
Prerrequisitos
Departamento Química analítica e alimentaria
Coordinador/a
Torrado Agrasar, Ana María
Correo-e agrasar@uvigo.es
Profesorado
Prieto Lage, Miguel Ángel
Torrado Agrasar, Ana María
Web
Descripción general Esta materia pretende dotar ó alumno duns coñecementos básicos en prevención de riscos laborais que poden ser fundamentais para o futuro desenvolvemento da súa actividade laboral na industria agroalimentaria. Introduciranse os conceptos de seguridade e saúde no traballo, riscos xerais e a súa prevención, así como os elementos básicos da xestión de prevención de riscos laborais.
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000