Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Grao en Enxeñaría Agraria
 Materias
  Operacións básicas II
   Bibliografía. Fontes de información
Bibliografía Básica Christi J. Geankoplis, Transport processes and unit operations, 4ª ed, Prentice Hall, 2003
José Aguado y Francisco Rodríguez Somolinos, Eds, Ingeniería de la Industria Alimentaria. Vol I. Conceptos básicos, 1ª, Síntesis, 1999
Francisco Rodríguez (Ed.), Ingeniería de la Industria Alimentaria. Vol. II. Operaciones de procesado de alimentos, Síntesis, 2002
Rodríguez, F. (Ed), Ingeniería de la Industria Alimentaria. Vol. III. Operaciones de conservación de alimentos, Síntesis, 2002
Albert Ibarz, Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Operaciones unitarias en la ingeniería de alimentos, 1ª, Technomic Publishing Co, 1999
Bibliografía Complementaria Paul Singh y Denis Heldman, Introducción a la Ingeniería de los Alimentos, 1ª, Acribia, 2009
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000