Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Grao en Enxeñaría Agraria
 Materias
  Operacións básicas II
   Resultados previstos na materia
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
RA1. Coñecer os fundamentos da transferencia de materia C31
D7
RA2. Coñecer, comprender e utilizar os principios da enxeñaría e as operacións básicas que conforman un proceso de fabricación de alimentos (concretamente: destilación, extracción, secado, liofilización, filtración con membranas, adsorción e cambio iónico) A4
B2
C31
C33
C34
D5
D7
RA3. Simular procesos e operacións industriais B3
C31
C34
D5
D7
RA4. Adquirir a base necesaria para ampliar coñecementos no tema das operacións unitarias. A4
C31
RA5. Adquirir habilidades para traballar nun laboratorio de química B2
B3
C31
C33
D1
D2
D4
D5
D7
RA6. Coñecer procesos das industrias agroalimentarias. C31
C33
D3
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000