Guia docente 2019_20
Facultade de Ciencias
Grao en Enxeñaría Agraria
 Materias
  Operacións básicas II
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2019_20
Materia Operacións básicas II Código O01G281V01917
Titulacion
Grao en Enxeñaría Agraria
Descriptores Cr.totais Carácter Curso Cuadrimestre
6 OP 4 2c
Lingua impartición
Castelán
Galego
Prerrequisitos
Departamento Enxeñaría química
Coordinador/a
Alonso González, José Luís
Correo-e xluis@uvigo.es
Profesorado
Alonso González, José Luís
Web
Descrición xeral Esta materia representa a continuación da materia Operacións Básicas I, completando a formación do alumno no ámbito das operacións unitarias nas que se estructuran os procesos de fabricación de alimentos. Coas dúas materias, o alumno conseguirá un nivel adecuado de coñecementos, competencias e habilidades dentro do campo das operacións que se levan a cabo na industria alimentaria.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000