Galego
Castellano
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2016_17
Facultad de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulaciones
Grado
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Grao en Enxeñaría Agraria
Máster
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Nutrición
Información de interés
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Grao en Enxeñaría Agraria
Materias
Ampliación de química
Resultados de aprendizaxe
DATOS IDENTIFICATIVOS
2016_17
Materia
Ampliación de química
Código
O01G281V01205
Titulación
Grao en Enxeñaría Agraria
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
6
OB
1
2c
Competencias
Resultados de aprendizaxe
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Resultados previstos na materia
Resultados de Formación e Aprendizaxe
Conocer los aspectos termodinámicos de los procesos químicos. RA1
A1
A3
A4
A5
B1
B2
B3
C3
C4
C25
D1
D3
D4
D5
D8
Conocer los principios básicos de la termoquímica, conceptos de espontaneidad. RA2
A1
A3
A4
A5
B1
B2
B3
C3
C4
C25
D1
D3
D4
D5
D8
Equilibrio químico, equilibrio ácido-base, fase acuosa, procesos de solubilidad, aplicaciones de los equilibrios acuosos, equilibrio redox.RA3
A1
A3
A4
A5
B1
B2
B3
C3
C4
C25
D1
D3
D4
D5
D8
Cinética química.RA4
A1
A3
A4
A5
B1
B2
B3
C3
C4
C25
D1
D3
D4
D5
D8
Universidade de Vigo
| Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000