Guia docente 2016_17
Facultad de Ciencias
Grao en Enxeñaría Agraria
 Materias
  Prevención de riscos laborais
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2016_17
Materia Prevención de riscos laborais Código O01G280V01808
Titulación
Grao en Enxeñaría Agraria
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
6 OP 3 2c
Lingua de impartición
Castelán
Prerrequisitos
Departamento Química analítica e alimentaria
Coordinador/a
Lafuente Giménez, María Anunciación
Correo-e lafuente@uvigo.es
Profesorado
Lafuente Giménez, María Anunciación
Torrado Agrasar, Ana María
Web
Descrición xeral Esta materia ten como obxectivo proporcionar aos alumnos ferramentas útiles para a avaliación e prevención de riscos laborais na industria alimentaria. Para iso proporcionaranse aos estudantes os principios básicos xenerais da prevención de riscos para incidir, a continuación, na súa aplicación práctica ás explotacións e industrias agrogandeiras e alimentarias.
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000