TEMA 2. A TOMA DE DECISIONS NA AGRICULTURA |
2.1. Niveis de decisión
2.2. Fontes de información para a toma de decisións na explotación agrícola
2.3. Obxectivos técnico-económicos das explotacións |
TEMA 3. FACTORES QUE INFLUEN NO RENDMENTO DOS CULTIVOS |
3.1. Os procesos vitais básicos: absorción, transpiración, fotosíntese, respiración
3.2. Substancias e órganos de reserva
3.3. Concepto e medida da Produtividade.
3.4. Niveis actuais de rendemento.
3.5. Factores que influen na produtividade.
3.6. Límites a produtividade agrícola.
3.7. Mejora de la productividad y del rendimiento.
|
TEMA 4. MATERIAL VEXETAL E CICLO PRODUTIVO. |
4.1. Domesticación i escolma
4.2. Variabilidade e mellora xenética.
4.3. Etapas do ciclo produtivo.
4.4. Estrés de origen biolóxico e protección dos cultivos.
4.5. Posibilidades das novas tecnoloxías na mellora da productividad e a calidade.
4.6. Organismos xenéticamente modificados
|
TEMA 6. OUTRAS FORMAS DE AGRICULTURA |
6.1. Agricultura extensiva e intensiva
6.2. Formas de intensificación agrícola
6.3. Agricultura Ecolóxica, Bio e Biodinámica
6.4. Agroecoloxía
6.5. Sistemas Agroforestais
6.6. Agricultura urbana.
6.7. Agricultura de precisión.
|