Guia docente 2016_17
Facultade de Ciencias
Grao en Enxeñaría Agraria
 Materias
  Ampliación de tecnoloxía alimentaria
   Resultados de aprendizaxe
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
Que o alumno sexa capaz de analizar a situación dunha industria alimentaria, sexa capaz de tomar decisións e de resolver problemas con iniciativa e creatividade e ademais sexa capaz de transmitir esas decisións ou solucións aos demais. A2
A4
A5
B1
B2
C28
C29
C31
C33
C40
C41
Que o alumno coñeza os diferentes alimentos, os seus métodos de conservación, formulacións e tecnoloxías de elaboración. A2
A4
A5
B1
B2
C28
C29
C31
C33
C40
C41
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000