Guia docente 2015_16
Facultade de Ciencias
Grao en Enxeñaría Agraria
 Materias
  Tecnoloxía alimentaria
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Sesión maxistral Valorarase a asistencia, actitude, participación. 50 A4
B1
B2
C28
C29
Prácticas de laboratorio Se evaluará a asistencia, a participación e memoria presentada. 10 A4
B1
B2
C28
C29
Seminarios A asistencia e participación en seminarios supoñerá ata un 10% da nota final, que incluirá a asistencia, actitude, participación e resultados obtidos nos seminarios. 30 A4
B1
B2
C28
C29
Presentacións/exposicións Os alumnos farán unha exposición de traballos ou tarefas tuteladas. 10 A4
B1
B2
C28
C29
 
Outros comentarios sobre a Avaliación
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000