Coñecer as operacións básicas que conforman un proceso de fabricación de alimentos (concretamente: destilación, extracción, secado, liofilización, filtración con membranas, adsorción e cambio iónico) |
|
B1 B6 B7 B9
|
C2 C23 C27 C28 C29
|
|
Especificar equipos (tipo e dimensións) para a elaboración de alimentos (torres de destilación, equipos de extracción sólido-líquido, secadeiros, sistemas e columnas de adsorción ou cambio iónico, unidades de membranas, etc.) |
A2
|
B1 B7 B9 B12
|
C1 C2 C4 C27 C28 C29 C30
|
|
Aplicar os coñecementos sobre as operacións básicas non só a materias primas senon tamén a subproductos e residuos da industria, nun contexto de valorización económica e cuidado do medioambiente |
|
B1
|
C23 C38
|
|
Adquirir habilidades para traballar nun laboratorio de química |
|
B1 B2
|
C23 C27 C28 C38
|
|