Coñecer as operacións básicas que conforman un proceso de fabricación de alimentos (concretamente: destilación, secado, liofilización, extracción, filtración con membranas, adsorción, intercambio iónico, axitación e mestura). |
A2
|
B1 B4 B7 B9 B12
|
C2 C4 C23 C27 C28 C29 C30 C38
|
|
Especificar equipos (tipo e dimensións) para a elaboración de alimentos (torres de destilación, equipos de extracción sólido-líquido, secadeiros, sistemas e columnas de adsorción ou cambio iónico, unidades de membranas, etc.) |
A2
|
B1 B7 B9 B12
|
C1 C2 C4 C27 C28 C29 C30
|
|
Saber buscar información, organizala e elaborar (en equipo) un traballo sobre unha operación básica ou un proceso de fabricación, etc. e expoñelo ante un público, de maneira clara e amena, nun tempo limitado. |
A4
|
B2
|
C4 C27 C29
|
|
Adquirir a base necesaria para ampliar coñecementos no tema das operacións unitarias. |
A5
|
|
|
|
Coñecer procesos de fabricación de alimentos. |
A2
|
B1 B7 B9 B12
|
C2 C27 C29 C30
|
|