Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Grao en Enxeñaría Agraria
 Materias
  Operacións básicas II
   Competencias de materia
Resultados previstos na materia Tipoloxía Resultados de Formación e Aprendizaxe
Aplicar coñecementos de matemáticas, física, química e enxeñaría
saber
saber facer
A1
B1
Coñecer as operacións básicas empregadas na industria alimentaria (destilación, secado, extracción, filtración con membranas, adsorción, intercambio iónico, etc.)
saber
saber facer
A2
A3
A7
A8
A13
A30
A34
A35
A36
A37
B1
B5
Dimensionar equipos para o procesado de alimentos (torres de destilación, equipos de extracción, secadeiros, columnas de adsorción ou cambio iónico, unidades de membranas, etc.)
saber facer
Saber estar / ser
A2
A3
A7
A8
A9
A12
A13
A34
A35
A41
A42
A45
B1
B2
B5
Comparar e seleccionar entre distintas alternativas
saber facer
A34
A35
A36
A37
B1
B5
Coñecer as operacións que forman parte de determinados procesos de fabricación de alimentos.
saber
A34
A35
A36
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000