Guia docente 2013_14
Facultade de Ciencias
Grao en Enxeñaría Agraria
 Materias
  Instalacións industriais
   Competencias de materia
Resultados previstos na materia Tipoloxía Resultados de Formación e Aprendizaxe
Especificar as etapas involucradas no deseño dunha planta de procesado, xunto cas técnicas e procedimentos habituais de levalas a cabo
saber
saber facer
A7
A42
A43
A44
Ampliar o coñecemento das operacións básicas empregadas nos procesos
saber
A7
A8
A41
A42
Coñecer os principais procesos para elaboración de produtos alimentarios
saber
A7
A45
Coñecer os principais equipamentos auxiliares de que consta unha industria agroalimentaria
saber
saber facer
A41
A43
A44
Capacidade para a preparación previa, concepción, redacción e sinatura de proxectos para a construción, instalación, supervisión e mantemento dunha industria agroalimentaria (industrias extractivas, fermentativas, lácteas, conserveiras, hortofrutícolas, cárnicas, pesqueiras, de salgaduras e, en xeral, calquera outra dedicada á elaboración e/ou transformación, conservación, manipulación e distribución de produtos alimentarios)
saber
saber facer
A2
A4
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000