Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Grao en Enxeñaría Agraria
 Materias
  Análise instrumental
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2014_15
Materia Análise instrumental Código O01G280V01701
Titulacion
Grao en Enxeñaría Agraria
Descriptores Cr.totais Carácter Curso Cuadrimestre
6 OP 3 2c
Lingua impartición
Castelán
Inglés
Prerrequisitos
Departamento Química analítica e alimentaria
Coordinador/a
Falqué López, Elena
Correo-e efalque@uvigo.es
Profesorado
Falqué López, Elena
Web
Descrición xeral (*)En esta asignatura, el alumno conocerá los fundamentos de aquellas técnicas instrumentales de mayor uso y aplicabilidad en el análisis de alimentos.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000