Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencias Ambientais
 Materias
  Xestión de espazos naturais e protexidos
   Resultados de Formación e Aprendizaxe
Código Descrición
A2 Que os estudantes saiban aplicar os seus coñecementos ao seu traballo ou vocación dunha forma profesional e posúan as competencias que adoitan demostrarse por medio da elaboración e defensa de argumentos e a resolución de problemas dentro da súa área de estudo
A3 Que os estudantes teñan a capacidade de reunir e interpretar datos relevantes (normalmente dentro da súa área de estudo) para emitir xuízos que inclúan unha reflexión sobre temas relevantes de índole social, científica ou ética
A4 Que os estudantes poidan transmitir información, ideas, problemas e solucións a un público tanto especializado como non especializado
B1 Que os estudantes sexan capaces de desenvolver habilidades de análises, sínteses e xestión da información no sector agroalimentario e do medio ambiente.
B2 Que os estudantes sexan capaces de adquirir e aplicar habilidades e destrezas de traballo en equipo.
B4 Que os estudantes sexan capaces de adaptarse a novas situacións, con grandes doses de creatividade e ideas para asumir o liderado.
B5 Que os estudantes sexan capaces de desenvolver iniciativas e espírito emprendedor con especial preocupación pola calidade de vida.
C6 Coñecer e comprender os distintos aspectos da planificación, xestión, valoración e conservación de recursos naturais.
C12 Coñecer e Comprender os fundamentos para a xestión ye restauración do medio natural
D1 Capacidade de análise, organización e planificación.
D3 Comunicación oral e escrita na lingua nativa e estranxeira.
D4 Capacidade de aprendizaxe autónoma e xestión da información.
D5 Capacidade de resolución de problemas e toma de decisións
D9 Traballo en equipo de carácter interdisciplinar
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000