Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencias Ambientais
 Materias
  Avaliación e conservación de solos
   Resultados de Formación e Aprendizaxe
Código Descrición
A3 Que os estudantes teñan a capacidade de reunir e interpretar datos relevantes (normalmente dentro da súa área de estudo) para emitir xuízos que inclúan unha reflexión sobre temas relevantes de índole social, científica ou ética
A4 Que os estudantes poidan transmitir información, ideas, problemas e solucións a un público tanto especializado como non especializado
B1 Que os estudantes sexan capaces de desenvolver habilidades de análises, sínteses e xestión da información no sector agroalimentario e do medio ambiente.
B2 Que os estudantes sexan capaces de adquirir e aplicar habilidades e destrezas de traballo en equipo.
C1 Coñecer e comprender os fundamentos físicos, químicos e biolóxicos relacionados co medio e os seus procesos tecnolóxicos.
C3 Coñecer e comprender as dimensións temporais e espaciais dos procesos ambientais.
C4 Capacidade para integrar as evidencias experimentais encontradas nos estudos de campo e/ou laboratorio cos coñecementos teóricos.
C6 Coñecer e comprender os distintos aspectos da planificación, xestión, valoración e conservación de recursos naturais.
C7 Coñecer e comprender os distintos aspectos da análise de explotación dos recursos ambientais nun contexto de desenvolvemento sostible.
C10 Coñecer e comprender os conceptos relacionados co clima e o cambio global.
C12 Coñecer e Comprender os fundamentos para a xestión ye restauración do medio natural
D1 Capacidade de análise, organización e planificación.
D3 Comunicación oral e escrita na lingua nativa e estranxeira.
D4 Capacidade de aprendizaxe autónoma e xestión da información.
D5 Capacidade de resolución de problemas e toma de decisións
D9 Traballo en equipo de carácter interdisciplinar
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000