Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencias Ambientais
 Materias
  Microbioloxía
   Resultados de Formación e Aprendizaxe
Código Descrición
A2 Que os estudantes saiban aplicar os seus coñecementos ao seu traballo ou vocación dunha forma profesional e posúan as competencias que adoitan demostrarse por medio da elaboración e defensa de argumentos e a resolución de problemas dentro da súa área de estudo
A5 Que os estudantes desenvolvan aquelas habilidades de aprendizaxe necesarias para emprender estudos posteriores cun alto grado de autonomía
B1 Que os estudantes sexan capaces de desenvolver habilidades de análises, sínteses e xestión da información no sector agroalimentario e do medio ambiente.
B2 Que os estudantes sexan capaces de adquirir e aplicar habilidades e destrezas de traballo en equipo.
B3 Que os estudantes sexan capaces de desenvolver habilidades persoais de razonamiento crítico e constructivo.
C1 Coñecer e comprender os fundamentos físicos, químicos e biolóxicos relacionados co medio e os seus procesos tecnolóxicos.
C5 Capacidade para a interpretación cualitativa e cuantitativa dos datos.
C13 Coñecer e Comprender os fundamentos para a elaboración, implantación, coordinación e evaluación de plans de xestión de residuos.
C16 Coñecer q comprender os conceptos implicados no tratamiento de solos contaminados.
C17 Coñecer e comprender os parámetros que definen a calidade do aire, o control e a depuración de emisiones atmosféricas.
D1 Capacidade de análise, organización e planificación.
D3 Comunicación oral e escrita na lingua nativa e estranxeira.
D4 Capacidade de aprendizaxe autónoma e xestión da información.
D5 Capacidade de resolución de problemas e toma de decisións
D6 Capacidade de comunicación interpersonal
D8 Capacidade de razonamento crítico e autocrítico
D9 Traballo en equipo de carácter interdisciplinar
D10 Tratamento de conflictos e negociación
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000