(*)Recoñecer a Química *Analítica como a ciencia *metrológica que desenvolve, optimiza e aplica procesos de medida (métodos *analíticos) destinados a obter información química de calidade. |
saber | saber facer | Saber estar / ser |
|
A1 A2 A4 A5 A8 A9 A12 A14 A15 A17 A18
|
B1 B2 B3 B4 B5 B6 B7 B8 B9 B11 B12 B13 B14 B15 B16 B19 B20 B21 B24
|
(*)Coñecer as distintas etapas do proceso *analítico como metodoloxía para a resolución de problemas e seleccionar con criterio os distintos métodos de análises. |
|
A4 A5 A8 A9 A12 A14 A15 A17 A18
|
B1 B2 B3 B4 B5 B6 B7 B8 B9 B11 B12 B13 B14 B15 B16 B19 B20 B21 B24
|
(*)Coñecer e identificar as características que deben de reunir os *analitos para seleccionar a técnica máis adecuada para a súa análise. |
|
A1 A3 A4 A5 A8
|
B1 B2 B3 B5 B6 B7 B11 B12 B13 B14 B19 B20 B21
|
(*)Ser capaz de seleccionar e aplicar as técnicas *analíticas máis adecuadas para a análise dos alimentos (materias primas, alimentos elaborados e produtos *medioambientales) para determinar as súas características e así poder *evaluar e controlar a calidade *alimentaria. |
|
A1 A2 A3 A4 A5 A6 A8 A12 A13 A14 A15 A17 A18
|
B1 B2 B3 B5 B6 B7 B8 B9 B11 B12 B13 B14 B16 B19 B20 B21 B24
|
(*)Tratar, *evaluar e interpretar os resultados obtidos nas *determinaciones e capacitar ao estudante para que tome conciencia da responsabilidade social dos seus informes e o seu *repercusión en tómaa de decisións |
saber facer | Saber estar / ser |
|
A1 A2 A3 A4 A5 A6 A8 A12 A13 A15 A17 A18
|
B1 B2 B3 B5 B6 B7 B8 B9 B11 B12 B13 B14 B15 B16 B19 B20 B21 B22 B23 B24
|
(*)Dispoñer dos coñecementos teóricos e prácticos necesarios para planificar, aplicar e *gestionar a metodoloxía *analítica máis adecuada para abordar problemas de índole *alimentario ou *medioambiental. |
saber | saber facer | Saber estar / ser |
|
A1 A2 A3 A4 A5 A6 A8 A12 A13 A14 A15 A17 A18
|
B1 B2 B3 B4 B5 B6 B7 B8 B9 B11 B12 B13 B14 B15 B16 B19 B20 B21 B22 B23 B24
|