Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Avaliación sensorial dos alimentos
   Resultados de Formación e Aprendizaxe
Código Descrición
A3 Que os estudantes teñan a capacidade de reunir e interpretar datos relevantes (normalmente dentro da súa área de estudo) para emitir xuízos que inclúan unha reflexión sobre temas relevantes de índole social, científica ou ética.
B1 Que los estudiantes sean capaces de desarrollar habilidades de análisis, síntesis y gestión de la información para contribuir a la organización y planificación de actividades de investigación en el sector alimentario.
B3 Que los estudiantes sean capaces de desarrollar habilidades personales de razonamiento crítico.
C13 Capacidade para analizar alimentos
C19 Capacidade para avaliar, controlar e xerir a calidade alimentaria
C21 Capacidade para asesorar en procesos de comercialización e distribución de productos en la industria alimentaria
C23 Capacidade para realizar educación alimentaria en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
C24 Capacidade para asesorar legal, cientifica e tecnicamente á industria alimentaria e aos consumidores
D5 Capacidad de resolución de problemas y toma de decisiones
D7 Adaptación a nuevas situaciones con creatividad e innovación
D11 Motivación por la calidad con sensibilidad hacia temas medioambientales
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000