Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Viticultura
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2023_24
Materia Viticultura Código O01G041V01913
Titulación
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
6 OP 4 2c
Lingua de impartición
Castelán
Galego
Prerrequisitos
Departamento
Coordinador/a
Fernández González, María
Rodríguez Seijo, Andrés
Correo-e mfgonzalez@uvigo.es
andresrodriguezseijo@uvigo.gal
Profesorado
Fernández Calviño, David
Fernández González, María
Rodríguez Seijo, Andrés
Web
Descrición xeral Esta materia pretende dar a coñecer ao alumno os aspectos máis relevantes da bioloxía da vide e a súa interacción co medio, así como a súa sistemática. Por outra banda introducir ao alumno nas accións relativas ao seu cultivo a fin de obter unha viticultura de calidade.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000