Educational guide 2020_21
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Subjects
  Viticulture
Subject Guide
IDENTIFYING DATA 2020_21
Subject Viticultura Code O01G041V01913
Study programme
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Descriptors Total Cr. Type Year Quadmester
6 Optional 4 2c
Teaching language
Castelán
Galego
Prerequisites
Department Bioloxía vexetal e ciencias do solo
Coordinator
E-mail
Lecturers
Arenas Lago, Daniel
García Queijeiro, José Manuel
Web http://cursos.faitic.uvigo.es/tema1920/claroline/course/index.php
General description Esta materia pretende dar a coñecer ao alumno os aspectos máis relevantes da bioloxía da vide e a súa interacción co medio, así como a súa sistemática. Por outra banda introducir ao alumno nas accións relativas ao seu cultivo a fin de obter unha viticultura de calidade.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | Spain | Tlf: +34 986 812 000