Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais
   Bibliografía. Fontes de información
Bibliografía Básica BARRETT, D.M.; SOMOGYI, L.P. & RAMASWAMY, H.S., Processing fruits: Science and Technology, 1, CRC Press, 2004
BERNARDINI, E., Tecnología de aceites y grasas, 1, Alhambra, 1982
BIRCH, G.G. & PARKER, K.J., Sugar: Science and technology, 1, Applied Science Publishers, 1979
CLARKE, R.J. & GODSHALL, M.A., Chemistry and processing of sugarbeet and sugarcane, 1, Elsevier, 1988
HAMILTON, R.J., Oils and fats, 1, Elsevier, 1991
KENT, N.L., Tecnología de cereales, 1, Acribia, 1971
QUAGLIA, G., Ciencia y tecnología de la panificación, 1, Acribia, 1991
Bibliografía Complementaria ARTHEY, D. & ASHURST, P., Procesado de frutas, 1, Acribia, 1992
ARTHEY, D. & COLIN, D., Procesado de hortalizas, 1, Acribia, 1992
BECKETT, S.T., Fabricación y utilización industrial del chocolate, 1, Acribia, 1994
ERICKSON, D.R.; PRYDE, E.H.; BREKKE, O.L.; MOUNTS, T.L. & FALB, R.A., Handbook of soy oil processing and utilization, 1, American Oil Chemists’ Society, 1981
HAMILTON, R.J. & BHATI, A., Recent advances in chemistry and technology of fats and oils, 1, Elsevier, 1987
KIRITSAKIS, A.K., Olive oil, 1, American Oil Chemists’ Society, 1991
MADRID, A., Producción, análisis y control de calidad de aceites y grasas comestibles, 1, AMV Ediciones, 1988
MEADE, G.P. & CHEN, J.C.P., Cane sugar handbook: a manual for cane sugar manufactures and their chemists, 1, John Wiley & Sons, 1991
SOUTHGATE, D., Conservación de frutas y hortalizas, 1, Acribia, 1992
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000