Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros
   Planificación
Metodoloxías  ::  Probas
  Horas na aula Horas fóra da aula Horas totais
Lección maxistral 27 32.5 59.5
 
Seminario 14 15 29
Prácticas de laboratorio 14 4 18
Saídas de estudo 0 5 5
Traballo tutelado 0 10.5 10.5
Seminario 0 2 2
Resolución de problemas de forma autónoma 0 1.5 1.5
Presentación 1 2 3
 
Aprendizaxe-servizo 0 20 20
 
Exame de preguntas obxectivas 0 1.5 1.5
 
*Os datos que aparecen na táboa de planificación son de carácter orientador, considerando a heteroxeneidade do alumnado.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000