Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Nutrición e dietética
   Atención personalizada
Metodoloxías Descrición
Lección maxistral Os alumnos poden resorver as dúbidas de maneira presencial durante o tempo destinado ás clases maxistrales.
Traballo tutelado Os alumnos poderán resolver as dúbidas acerca dos traballos que teñen que realizar asistindo de forma presencial ás horas de titoría que o profesorado teña asignado. Así mesmo poderán facer as suas consultas mediante o campus remoto nos despachos virtuales ou por correo electrónico.
Seminario Durante os seminarios o profesor atenderá a todas as dúbidas ou necesidades que o alumnado teña en relación ca materia. Tamén poderán ser atendidos de maneira non presencial plantexando as dúbidas por correo electrónico ou mediante os despachos virtuales do campus remoto.
Probas Descrición
Autoavaliación As dúbidas que o alumnado teña en relación cas probas de autoevaluación serán atendidas mediante a plataforma MOOVI ou correo electrónico.
Exame de preguntas obxectivas Os alumnos poderán resolver as dúbidas de forma presencial nas horas destinadas a titoria e de forma non presencial mediante os despachos virtuales do campus remoto e/ou por correo electrónico.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000