Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Nutrición e dietética
   Resultados previstos na materia
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
RA1: Coñece os nutrientes que forman parte dos alimentos e comprende a súa implicación nos procesos metAbólicos A3
RA2: Integra e relaciona o coñecemento do metabolismo dos nutrientes coa súa implicación en situacións de saúde e enfermidade A3
B1
C23
C24
RA3: Establece recomendacións nutricionais en función das necesidades dos individuos e poboacións, en distintas etapas da vida e en diferentes situacións fisiológicas B3
C23
C24
D1
D3
D4
D5
RA4: Capacidade de establecer estratexias de análises para detectar desviacións dos patróns nutricionais recomendados B1
B2
C23
C24
D1
D3
D5
D7
RA5: Coñece e valora desde a perspectiva actual a prevención de enfermidades crónicas relacionadas coa alimentación B1
B2
RA6: Deseña dietas basales tanto culitativamente como cuantitativamente B1
B5
C23
C24
D1
D5
D7
D9
RA7: Realiza avaliacións nutricionais mediante métodos antropométricos B2
D1
RA8: Deseña dietas para diferentes patoloxías B1
B4
C23
C24
D1
D5
D8
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000