Guia docente 2019_20
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Nutrición e dietética
   Resultados de aprendizaxe
Resultados de aprendizaxe Competencias
RA1: Coñece os nutrientes que forman parte dos alimentos e comprende a súa implicación nos procesos metAbólicos CB3
RA2: Integra e relaciona o coñecemento do metabolismo dos nutrientes coa súa implicación en situacións de saúde e enfermidade CB3
CG1
CE23
CE24
RA4: Establece recomendacións nutricionais en función das necesidades dos individuos e poboacións, en distintas etapas da vida e en diferentes situacións fisiológicas CG3
CE23
CE24
CT1
CT3
CT4
CT5
RA5: Capacidade de establecer estratexias de análises para detectar desviacións dos patróns nutricionais recomendados CG1
CG2
CE23
CE24
CT1
CT3
CT5
CT7
RA6: Coñece e valora desde a perspectiva actual a prevención de enfermidades crónicas relacionadas coa alimentación CG1
CG2
RA8: Deseña dietas basales tanto culitativamente como cuantitativamente CG1
CG5
CE23
CE24
CT1
CT5
CT7
CT9
RA9: Realiza avaliacións nutricionais mediante métodos antropométricos CG2
CT1
RA10: Deseña dietas para diferentes patoloxías CG1
CG4
CE23
CE24
CT1
CT5
CT8
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000