Guia docente 2021_22
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Operacións básicas II
   Bibliografía. Fontes de información
Bibliografía Básica José Aguado y Francisco Rodríguez Somolinos, Eds, Ingeniería de la Industria Alimentaria. Vol I. Conceptos básicos, 1ª, Síntesis, 1999
Rodríguez, F. (Ed), Ingeniería de la Industria Alimentaria. Vol. II. Operaciones de procesado de alimentos, Síntesis, 2002
Rodríguez, F. (Ed), Ingeniería de la Industria Alimentaria. Vol. III. Operaciones de conservación de alimentos, Síntesis, 2002
Christi J. Geankoplis, Transport processes and unit operations, 4ª ed, Prentice Hall, 2003
Albert Ibarz, Gustavo V. Barbosa-Cánovas, Operaciones unitarias en la ingeniería de alimentos, 1ª, Technomic Publishing Co, 1999
Bibliografía Complementaria Paul Singh y Denis Heldman, Introducción a la Ingeniería de los Alimentos, 1ª, Acribia, 2009
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