Guia docente 2020_21
Facultad de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Toxicoloxía alimentaria
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2020_21
Materia Toxicoloxía alimentaria Código O01G041V01505
Titulacion
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Descriptores Cr.totais Carácter Curso Cuadrimestre
6 OB 3 1c
Lingua impartición
Castelán
Inglés
Prerrequisitos
Departamento Química analítica e alimentaria
Coordinador/a
Prieto Lage, Miguel Ángel
Correo-e michaelumangelum@gmail.com
Profesorado
Prieto Lage, Miguel Ángel
Web http://https://publons.com/researcher/19632/miguel-a-prieto
Descrición xeral
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000