Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Operacións básicas I
   Bibliografía. Fontes de información
Bibliografía Básica Aguado, J., Ingeniería de la Industria Alimentaria., Volumen I, Ed. Síntesis,, 1999
Costa Novella, E., Ingeniería Química., Vols. 1 a 5, Ed. Alhambra, 1983
Geankoplis, C.J., Procesos de transporte y principios de procesos de separación, CECSA, 2006
Calleja Pardo, G., Introducción a la Ingeniería Química, Ed. Síntesis, 1999
Levenspiel, O., Flujo de fluidos e intercambio de calor, Ed. Reverté,, 1993
Ibarz, A., Operaciones unitarias en la ingeniería de alimentos, Ed. Mundi-Prensa, 2005
Bibliografía Complementaria
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000