Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Bromatoloxía
   Contidos
Tema Subtema
I. INTRODUCIÓN Á BROMATOLOXÍA Conceptos de alimento, alimentación e nutriente
II. ALIMENTOS DE ORIXE ANIMAL II.1. Carnes e derivados.
II.2. Peixes, mariscos e derivados.
II.3. Ovos e derivados.
II.4. Leite e derivados.
III. ALIMENTOS DE ORIXE VEXETAL III.1. Graxas vexetais
III.2. Cereais, fariñas e derivados
III.3. Legumes secos e derivados
III.4. Tubérculos, derivados e cogumelos
III.5. Hortalizas e verduras
III.6. Froitas e derivados
III.7. Edulcorantes naturais
III.8. Condimentos e especias
III.9. Alimentos estimulantes
IV. BEBIDAS IV.1. Augas e bebidas non alcohólicas
IV.2. Bebidas alcohólicas
V. ADITIVOS E IMPUREZAS V.1. Aditivos
V.2. Impurezas
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000