Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Introdución á enxeñaría química
   Resultados previstos na materia
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
*RA1: Coñecer e aplicar coñecementos de matemáticas, física, química e enxeñaría. A2
B1
B3
C1
C6
D5
*RA2: Analizar sistemas empregando balances de materia e enerxía A2
B1
B3
C1
C5
C6
D5
*RA3: Capacidade para coñecer, comprender e empregar os principios da enxeñaría, das operacións básicas e dos procesos das industrias alimentaria A2
B1
B3
C1
C5
C6
D5
*RA4: Coñecer os principios de *cinética e a súa aplicación ao deseño e funcionamento de reactores ideais A2
B1
B3
C5
C6
D5
*RA5: Coñecer os fundamentos para a **implementación dun sistema de control nun proceso industrial A2
B1
B3
C5
C6
D5
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000