Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Química e bioquímica alimentaria
   Resultados previstos na materia
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
RA1: Adquirir destreza na categorización das principais biomoléculas presentes nun alimento C1
C4
RA2: Asociar as características físico-químicas e organolépticas dos alimentos coa súa composición química  C1
C4
RA3: Asociar a alterabilidade e conservabilidade dos alimentos coa súa composición química  A2
C1
C4
D1
D4
D5
D8
RA4: Identificar e predecir o efecto das operacións básicas de procesado e conservación sobre a calidade e seguridade dos alimentos en función da reactividade das súas biomoléculas e sobre a xeración de residuos C1
C4
D1
D3
D4
D5
D8
D11
RA5: Adquirir habilidade para deseñar formulacións de produtos alimentarios en base ás propiedades dos seus ingredientes  A2
B2
D1
D3
D4
D5
D8
D11
RA6: Adquirir coñecementos en materia de seguridade e aspectos prácticos de organización dun laboratorio alimentario A2
B2
D1
D3
D5
D8
D11
RA7: Analizar mostras reais de alimentos no laboratorio  A2
B2
D1
D3
D4
D5
D8
D11
RA8: Interpretar datos derivados de medidas analíticas de laboratorio  A2
D1
D3
D4
D5
D8
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000