Guia docente 2016_17
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Química e bioquímica alimentaria
   Resultados de aprendizaxe
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
1.-Coñecemento dos principios básicos da toxicoloxía xeral.
RA2: a) Adquirir destreza na categorización das principais biomoléculas presentes nun alimento b) Asociar as características físico-químicas e organolépticas dos alimentos coa súa composición química c) Asociar a alterabilidade e conservabilidade dos alimentos coa súa composición química d) Identificar e predecir o efecto das operacións básicas de procesado e conservación sobre a calidade e seguridade dos alimentos en función da reactividade das súas biomoléculas e) Adquirir habilidade para deseñar formulacións de produtos alimentarios en base ás propiedades dos seus ingredientes f) Saber manexar bibliografía adecuada para os fins antes descritos g) Adquirir coñecementos en materia de seguridade e aspectos prácticos de organización dun laboratorio de bioquímica. h) Analizar mostras reais de alimentos no laboratorio i) Interpretar datos derivados de medidas analíticas de laboratorio A2
B2
B3
B6
C1
C2
C4
D1
D3
D4
D5
D8
D11
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000