Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Análise instrumental
   Resultados previstos na materia
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
RA-1: Comprender o fundamento das distintas técnicas instrumentais espectroscópicas, electroquímicas e cromatográficas empregadas para a análise e control de calidade dos alimentos, produtos agroalimentarios ou ambientais. A3
A4
B1
B2
C1
C4
C13
C17
C20
D1
D3
D4
D5
D9
RA-2: Coñecer e identificar as características que deben de reunir os analitos para seleccionar a técnica máis adecuada para a súa análise. A3
A4
B1
B2
C1
C4
C13
C17
C20
D1
D3
D4
D5
D9
RA-3: Ser capaz de seleccionar e aplicar as técnicas analíticas máis adecuadas para a análise dos alimentos (materias primas, alimentos elaborados e produtos ambientais) para determinar as súas características e así poder avaliar e controlar a calidade agroalimentaria e ambiental. A3
A4
B1
B2
C1
C4
C13
C17
C20
D1
D3
D4
D5
D9
RA-4: Tratar, avaliar e interpretar os resultados obtidos nas determinacións e capacitar ao estudante para que tome conciencia da responsabilidade social dos seus informes e a súa repercusión na toma de decisións. A3
A4
B1
B2
C1
C4
C13
C20
D1
D3
D4
D5
D9
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000