Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Técnicas de preparación de mostras
   Resultados previstos na materia
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
RA1. Capacitar ao alumno para obter un coñecemento pormenorizado e actual dos distintos aspectos teóricos e prácticos das técnicas de preparación de mostra C1
C2
C4
D1
D5
D8
RA2. Capacitar ao alumno para aplicar os coñecementos químicos adquiridos á comprensión e resolución de problemas reais de preparación de mostra. A2
B1
B2
C1
C2
C5
C9
D3
D9
RA3. Identificar as diferentes etapas de pretratamiento e tratamento da mostra C1
C2
C4
C5
C9
D1
D8
RA4. Desenvolver experiencias no laboratorio utilizando procedementos xa descritos e introducir modificacións para adaptalos ás novas condicións A2
B2
C4
C5
D5
D8
D9
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000