Guia docente 2016_17
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Química física
   Resultados de aprendizaxe
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
RA2: Capacitar ao alumnado para resolver cuestións de índole práctica relacionadas coa materia. A2
B2
C1
C4
C13
D1
D4
D5
D7
RA3: Familiarizar ao alumnado con técnicas e metoloxías experimentais da Química-Física B3
B5
C1
C4
D1
D4
D5
D7
RA3: Coñecer os principios e as fontes xerais do dereito alimentario así como a articulación do ordenamento xurídico español. Entender como se distribúen as competencias e a organización administrativa no campo alimentario. Comprender os procesos de normalización, certificación e acreditación.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000