Guia docente 2020_21
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Empresa: Economía e empresa
   Competencias
Código Descrición
CB3 Que os estudantes teñan a capacidade de reunir e interpretar datos relevantes (normalmente dentro da súa área de estudo) para emitir xuízos que inclúan unha reflexión sobre temas relevantes de índole social, científica ou ética.
CG1 Que los estudiantes sean capaces de desarrollar habilidades de análisis, síntesis y gestión de la información para contribuir a la organización y planificación de actividades de investigación en el sector alimentario.
CE9 Coñecer e comprender aspectos básicos de economía, técnicas de mercado, xestión e marketing agroalimentario
CE14 Capacidade para controlar e optimizar os procesos e os produtos
CT1 Capacidade de análisis, organización e planificación
CT4 Capacidad de aprendizaje autónomo y gestión de la información
CT7 Adaptación a nuevas situaciones con creatividad e innovación
CT8 Capacidad de razonamiento crítico y autocrítico.
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