Guia docente 2021_22
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Fisioloxía
   Resultados de aprendizaxe
Resultados de aprendizaxe Competencias
RA1.- Coñecer o ámbito e significado de a Fisioloxía Humana e a súa relación con outras ciencias de o campo alimentario CB3
CG1
CE1
CE23
CT1
CT4
CT5
CT8
CT9
RA2.- Buscar e seleccionar fontes bibliográficas relevantes en o campo de a Fisiología Humana CB3
CG1
CG2
CG3
CE1
CE17
CT1
CT4
RA3.- Capacidade para aplicar os principios fisiolóxicos en outros ámbitos relacionados con a Ciencia e Tecnoloxía alimentaria CG1
CT1
CT4
CT5
CT8
CT9
RA4.- Capacidade para resolver cuestións sobre Fisiología CB3
CG2
CG3
CE1
CT1
CT4
CT5
CT8
CT9
RA5.- Comprender os principios fisiolóxicos e a regulación de as funcións de órganos e sistemas de o corpo humano CG1
CG2
CG3
CT1
CT4
CT5
CT8
CT9
RA6.- Adquirir espírito crítico e debater cuestións sobre Fisiología CB3
CG1
CG3
CT8
RA7.- Traballo en equipo CB3
CG1
CG2
CT1
CT5
CT9
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000