Guia docente 2015_16
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Química: Química
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Resolución de problemas e/ou exercicios de forma autónoma Realización dos problemas plantezados.
Resultados de aprendizaxe avaliados: RA1, RA2, RA3, RA4, RA5, RA7, RA9
2.5 A3
A4
B1
B2
C1
D1
D3
D4
D5
Prácticas de laboratorio Realizarase un exame o finalizar as prácicas.
Resultados de aprendizaxe avaliados: RA1, RA2, RA3, RA4, RA5, RA6, RA7, RA9, RA10
20 A3
A4
B1
B2
C1
D1
D3
D4
D5
Traballos tutelados Realización do traballo.
Resultados de aprendizaxe avaliados: RA1, RA2, RA3, RA4, RA5, RA8, RA9, RA10
5 B1
B2
D4
D5
Probas de resposta longa, de desenvolvemento O exame final constará de catro problemas representativos da materia impartida, de 4 cuestións curtas e de 10 preguntas tipo test (verdadeiro/falso).
Resultados de aprendizaxe avaliados: RA1, RA2, RA3, RA4, RA5, RA7, RA9
70 A3
A4
C1
D1
D3
D5
Probas de tipo test Realización da proba tipo test o finalizar cada tema.
Resultados de aprendizaxe avaliados: RA1, RA2, RA3, RA4, RA5, RA7, RA9
2.5 C1
D4
D5
 
Outros comentarios sobre a Avaliación

Los alumnos que por motivos laborales no puedan asistir a clase deberán realizar las actividades propuestas a través de la plataforma de teledocencia y realizar la prueba final presencial.


Las fechas de la prueba presencial son:


Convocatoria Fin de Carrera: 1 de Octubrede 2015, 10 h.

Convocatoria 1ª Edición: 14 de Enero de 2016, 10 h.


Convocatoria 2ª Edición: 8 de Julio de 2016, 10 h.


, 10 h.

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000