Guia docente 2023_24
Facultad de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Bioloxía: Bioloxía
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2023_24
Materia Bioloxía: Bioloxía Código O01G041V01101
Titulación
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
6 FB 1 1c
Lingua de impartición
Galego
Prerrequisitos
Departamento Bioloxía vexetal e ciencias do solo
Coordinador/a
Rodríguez Flores, María Shantal
Correo-e mariasharodriguez@uvigo.es
Profesorado
Escuredo Pérez, Olga
Rodríguez Flores, María Shantal
Web
Descrición xeral
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000