Guia docente 2019_20
Facultad de Ciencias
Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
 Asignaturas
  Biología: Biología
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2019_20
Asignatura Bioloxía: Bioloxía Código O01G041V01101
Titulacion
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Descriptores Cr.totales Carácter Curso Cuatrimestre
6 FB 1 1c
Lengua Impartición
Galego
Prerrequisitos
Departamento Bioloxía vexetal e ciencias do solo
Coordinador/a
Seijo Coello, María del Carmen
Correo-e mcoello@uvigo.es
Profesorado
González Fernández, Estefanía
Piña Rey, Alba
Seijo Coello, María del Carmen
Web
Descripción general
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000