Código |
Descrición |
A4 |
Coñecer e comprender as propiedades físicas e químicas dos alimentos, así como os procesos de análise asociados ao establecemento das mesmas |
A5 |
Coñecer e comprender as operacións básicas na industria alimentaria |
A6 |
Coñecer e comprender os procesos industriais relacionados co procesamento e modificación de alimentos |
A13 |
Capacidade para analizar alimentos |
A14 |
Capacidade para controlar e optimizar os procesos e os produtos |
B1 |
Capacidade de organización e planificación |
B2 |
Capacidade de análise e síntese |
B3 |
Capacidade de comunicación oral e escrita tanto na lingua vernácula como en linguas estranxeiras |
B5 |
Capacidade de xestión da información |
B8 |
Capacidades de traballo en equipo, con carácter multidisciplinar e en contextos tanto nacionais como internacionais |
B9 |
Habilidades nas relacións interpersoais |
B10 |
Recoñecer a diversidade e a multiculturalidade |
B18 |
Iniciativa e o espírito emprendedor |