Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Xestión de residuos
   Competencias de titulación
Código Descrición
A4 Coñecer e comprender as propiedades físicas e químicas dos alimentos, así como os procesos de análise asociados ao establecemento das mesmas
A5 Coñecer e comprender as operacións básicas na industria alimentaria
A6 Coñecer e comprender os procesos industriais relacionados co procesamento e modificación de alimentos
A13 Capacidade para analizar alimentos
A14 Capacidade para controlar e optimizar os procesos e os produtos
B1 Capacidade de organización e planificación
B2 Capacidade de análise e síntese
B3 Capacidade de comunicación oral e escrita tanto na lingua vernácula como en linguas estranxeiras
B5 Capacidade de xestión da información
B8 Capacidades de traballo en equipo, con carácter multidisciplinar e en contextos tanto nacionais como internacionais
B9 Habilidades nas relacións interpersoais
B10 Recoñecer a diversidade e a multiculturalidade
B18 Iniciativa e o espírito emprendedor
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000