Guia docente 2015_16
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Xestión da calidade
   Resultados de aprendizaxe
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
RA1: Coñecer os principios básicos da xestión da calidade C8
C19
RA2: Coñecer os estándares internacionais da xestión (*ISO, *IFS, *BRC) C8
C9
RA3: Ser capaz de elaborar e implementar un sistema de xestión da calidade B7
B11
B19
C8
C19
C20
RA4: Ser capaz de elaborar a documentación dun sistema de xestión da calidade B7
B11
B19
C8
C9
C19
RA5: Adquirir destreza para elaborar informes de auditorías de sistemas de xestión C19
RA6: Ser capaz de comunicar conclusións e coñecementos con respecto aos aspectos técnicos e legais relacionados co control e a xestión da calidade agroalimentaria C8
C9
C19
RA7: Ser capaz de asesorar a persoas e organizacións en canto á xestión da calidade B7
C8
C19
RA8: Ter unha visión global da calidade na industria agroalimentaria C19
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000