Código |
Descrición |
A8 |
Coñecer e comprender os sistemas de calidade alimentaria, así como todos os aspectos referentes á normalización e lexislación alimentaria |
A14 |
Capacidade para controlar e optimizar os procesos e os produtos |
A19 |
Capacidade para avaliar, controlar e xerir a calidade alimentaria |
A20 |
Capacidade para implementar sistemas de calidade |
A21 |
Capacidade para asesorar en procesos de comercialización e distribución de produtos |
A23 |
Capacidade para asesorar legal, cientifica e tecnicamente á industria alimentaria e aos consumidores |
B1 |
Capacidade de organización e planificación |
B2 |
Capacidade de análise e síntese |
B3 |
Capacidade de comunicación oral e escrita tanto na lingua vernácula como en linguas estranxeiras |
B4 |
Coñecementos básicos de informática |
B5 |
Capacidade de xestión da información |
B6 |
Adquirir capacidade de resolución de problemas |
B7 |
Adquirir capacidade na toma de decisións |
B8 |
Capacidades de traballo en equipo, con carácter multidisciplinar e en contextos tanto nacionais como internacionais |
B9 |
Habilidades nas relacións interpersoais |
B11 |
Habilidades de razoamento crítico |
B12 |
Desenvolver un compromiso ético |
B13 |
Aprendizaxe autónoma |
B14 |
Adaptación a novas situacións |
B15 |
Creatividade |
B16 |
Liderado |
B18 |
Iniciativa e o espírito emprendedor |
B19 |
Sensibilidade en temas ambientais |
B20 |
Motivación pola calidade |