Guia docente 2016_17
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Seguridade alimentaria
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Presentacións/exposicións Valorarase a exposición e defensa do traballo

Resultados de aprendizaxe avaliada: *RA1
50 B1
C17
C18
Traballos tutelados Valorarase o contido

Resultados de aprendizaxe avaliada: *RA1
50 B1
C17
C18
 
Outros comentarios sobre a Avaliación
<*p>A avaliación é continua.<*p>Nota: “En caso
de erro na transcrición das datas de exames, as válidas son
as aprobadas oficialmente e publicadas no taboleiro de anuncios e na web
do Centro”:<*p>*Seguridade
Alimentaria (datas de exame): Outubro 3 10*h / Marzo 24 16*h / Xullo 6 16*h<*p>En caso de circunstancias especiais, de índole laboral ou doutro tipo, recoméndase acordar co profesor o camiño a seguir.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000