Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Seguridade alimentaria
   Competencias de titulación
Código Descrición
A2 Coñecer os fundamentos físicos, químicos e biolóxicos relacionados cos alimentos e os seus procesos tecnolóxicos
A7 Coñecer e comprender os conceptos relacionados coa hixiene durante o proceso de produción, transformación, conservación, distribución de alimentos; isto é, posuír os coñecementos necesarios de microbioloxía, parasitoloxía e toxicoloxía alimentaria; así como o referente á hixiene do persoal, produtos e procesos
A17 Capacidade para analizar e avaliar os Riscos Alimentarios
A18 Capacidade para xerir a seguridade alimentaria
B7 Adquirir capacidade na toma de decisións
B11 Habilidades de razoamento crítico
B13 Aprendizaxe autónoma
B14 Adaptación a novas situacións
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000