Guia docente 2016_17
Facultad de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Prevención de riscos laborais
   Metodoloxía docente
Metodoloxías   ::  Guia de metodoloxias docentes
  Descrición
Sesión maxistral Mediante sesións maxistrais de carácter participativo exporanse os fundamentos teóricos e prácticos de cada un dos temas da materia.
Estudo de casos/análises de situacións Exporanse situacións reais ou posibles dentro da industria alimentaria para que os alumnos:
- identifiquen e avalíen os riscos químicos, físicos ou/e biolóxicos asociados
- deseñen medidas de eliminación, redución e/ou vixilancia
Esta actividade realizarase parcialmente en clases presenciais co apoio e guía do profesor, pero esixirá, ademais, un traballo persoal do alumno a fin de solicitar información que lle permita terminar de resolver o caso exposto.
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000